Tisztelt Szülők, Kedves Gyerekek!

Szentendrei klubunkban gyermek csoport működik. Hosszú évek óta foglalkozunk az utánpótlás nevelésével, tanításával.
Két 4. danos tanítványommal-akik fiatal koruk óta a dojó tagjai-foglalkozunk a gyerekekkel. Tapasztalataim alapján bátran kijelenthetem, hogy jól és felelősséggel végzik a gyerekek oktatását, mester fokozatuk mellett edzői képesítéssel is rendelkeznek.
Ezért bárkinek nyugodt szívvel ajánlhatom a foglalkozásaikat.
Hat évestől tizennégy éves korig a lányok és fiúk együtt gyakorolnak, nagy hangsúlyt fektetünk a játékosságra és a sokszínűségre.
Képességeiket és mozgáskultúrájukat fejlesztjük, emellett fegyelemre és kitartásra neveljük őket.
Dojónk a Kelemen Ju Jitsu Ryu anyagát oktatja. Ebbe beletartoznak az ütések, rúgások, dobások, földre vitelek, lezárások és elvezetések gyakorlása. Alapfokon oktatjuk a tradicionális japán fegyverek használatát.
A foglalkozások alatt kihangsúlyozzuk, hogy amit gyakorolnak az a testük és szellemük épülésére szolgál, és ezek a technikák csak nagyon indokolt esetben használhatók és akkor is csak önvédelemre.

A gyakorlások mellett egy két napos táborokat, kirándulásokat és különböző közös programokat szervezünk. Dojónkban a családias légkör kialakítása a célunk, ahol egymást segítve járjuk a budo rögös útját. Sok tanítványunk szüleikkel vagy testvéreikkel közösen járnak hozzánk.
Mindenkit arra bíztatok, hogy jöjjön le, és nézzen meg egy edzést, és az ott látottak alapján eldöntheti, hogy csatlakozik e hozzánk.

Kluka József

Gyerek csoport (6-14 évig) gyakorlásai:
Oktatók:
Szeifert Csaba 4. dan (Tel: 06-20-576-5079)
Tatai Krisztián 4. dan (Tel: 06 -20-949-4830)
Kedd-Csütörtök: 18:00-19:15