Ju Jitsu nem csak NŐKNEK!

A ju jitsu szó szerinti fordítása lágy művészet. Ennek ellenére egy olyan harcművészeti stílus és önvédelmi rendszer, amelyet a nők is hatékonyan alkalmazhatnak. A gyakorlásokon megtanítjuk az egyszerűbb földreviteli technikákat, az alap ütéseket, rúgásokat és védéseket. Gyakoroljuk a gurulásokat és az eséseket, valamint a ju jitsura jellemző dobásokat. Lehetőség van az eszközös védekezés elsajátítására és az ázsiai harcművészetekre jellemző alapfegyverek megismerésére is. A technikai tudás mellett fejlesztjük az erőt, a gyorsaságot, az állóképességet, valamint a lazaságot és a hajlékonyságot.

A szentendrei és az óbudai dojóban is hangsúlyt fektetünk a harcművészet szellemiségének tanítására, átadására (önfegyelem, kitartás, hagyományok ápolása).

Csatlakozni folyamatosan lehet!

A gyakorlásokat tartja: Kluka Borbála
4. dan ju jitsu
2. dan zen-do

Helye: Óbudai Ju Jitsu

1031 Budapest Római Part 44. (Multi SE kajak-kenu klub csónakháza)

Ideje: Előzetes egyeztetéssel

Elérhetőség: 06-30-8555-366
kluka.borbala@gmail.com

 

Kluka Borbála:
7 éves korom óta gyakorlom a ju jitsut. Édesapámnál kezdtem és azóta is az Óbuda Ju Jitsu Dojoban tanulok. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem történelem-művészettörténet szakán diplomáztam. 2011-ben sportedzői képesítést szereztem. A harcművészet mellett orientális tánccal és oktatással is foglalkozom. Kajakedző szüleimtől régóta látom és tanulom az emberekkel való foglalkozás mikéntjét. Az Óbuda Dojóban felnőtt csoportot vezetek.

DSC_7548